Två da'r i rad!! :)

Ha ha.. men gud vilken hemskt kort jag lagt ut på mig själv ( i förra inlägget) ser jag!! I mobilen såg det åtminstone okej ut men nu på datorn inser jag att det kanske inte var det bästa.

Men Lexie är ju söt så det räcker för oss båda och jag är ju inte mer än bara människa.



Nu är jag i alla fall hemkommen från bion med min kära barndomsvän Helena. Jägarna 2 blev det och jag tyckte absolut att den helt klart är sevärd! Kul men svenska filmer tycker jag och denna var spännande och i bland lite sådär småotäck! :)

Lexie har jag inte hört ett ljud i från så jag antar att hon har det bra. Eller... jag vet att hon har det bra för hon är i (några av) dom bästa händer... Jag hoppas nog mer på att hon har skött sig och inte varit till allt för mycket besvär! :) 7 timmar snart sen hon åkte! Ska bli spännande i morgon bitti och höra hur det gått!

Själv ska jag snart krypa ner i sängen och riktigt njuuuta för att sedan hoppas på en god natts sömn! Kommer vara världens piggaste morsa i morgon full av energi. Å i morgon... jag då är det 30 års fest å Lexie ska än en gång sova borta. Denna gången hos farmor och farfar i Trollhättan.

Dåligt samvete för att jag lämnat bort min dotter 2 kvällar i rad? NEJ... faktiskt inte... vi har ju typ suttit ihop, hon och jag, nu i 4 veckor... så jag gör det med gott samvete!

Sist men inte minst....Tack Helena för i kväll... supermysigt verkilgen... alltid lika härligt att umgås med en kär vän som känner en utifrån och in! ♥

Kommentarer
Angelica - Mamma till Moa

Härligt att du ser till att få lite Mia tid också! Inte ska du ha dåligt samvete för de? Nej, verkligen inte.



Hoppas du sover gott :)

2011-10-15 05:52:53
URL: http://mariaangelicasofia.blogg.se/
Fia- mamma till Edison

Äsch det är ingen som tittar på oss ändå tänker jag när jag lägger ut skruttiga bilder på mig! Haha... Men jag tycker du är så fin på alla bilder! Sådeså :) kanske för att du ler jämt?

2011-10-15 10:06:07
URL: http://airyfairy.blogg.se/
Evelina - mamma till Lucas

Hello baby! Tror inte du behöver bekymra dig över bilden, hot mama skulle jag säga!



Älskar Lexies klänning, den är så fin!



Du ska verkligen inte ha dåligt samvete, de är bra att du inte har de!!! :) Njut! Då mår både du och Lexie bättre tror jag :) Båda pigga o glada!



Hoppas du får toppenkul! kramen o pussen

2011-10-15 11:51:17
URL: http://evelina84.blogg.se/
Helena

Självklart ska du inte får dåligt samvete, godingen har det garanterat det ur mysigt hos sina nära och kära. Ocd du blir pigg och glad:)



Tack själv, det är tur du kommer hem och drar ut mig på lite kuligheter:)



Ses snart igen. KRAM



2011-10-15 14:06:46
Karin

Du e alltid fin Mia <3

2011-10-17 10:08:59
URL: http://karinssnurriga.devote.se

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0