Lexie och jag i dag!

Den här morgonen och förmiddagen kunde ha fått starta lite bättre faktiskt. Men nu när eftermiddagen är här och vi varit i väg på dagens aktivitet så känns allt rätt bra ändå. 

Jag ska inte gå in på detaljer men ni mammor vet hur det är när man är ensam och ska försöka göra sig själv i ordning och samtidigt då underhålla den där trötta och kinkiga bebisen som vägrar sova. Inte nog med det.. bebis ska ha kläder på sig...blöja bytt.... blöjor i skötväska...mat att äta...osv...Ni vet! Att då dessutom ha en tid att passa gör ju inte saken bättre!

Men men nu är vi i alla fall hemma igen efter träffen med mammorna och efter att fått prata av sig lite och fått lite mat i magen börjar det äntligen kännas att det nu är helg! :)



Lexie är just nu nakenfis efter en liten olycka men ingen är gladare än hon då det är sååå skönt att få vara FRI! :)

Nu väntar vi på att papi i huset ska komma hem från kusten så att vi kan börja vårt fredagsmys! Efter den här förmiddagen känner jag att jag är värd ett glas vin i kväll!! Ett dyrt ska det vara också...bara för att!!

På det blir det lite god mat och tv tittande! Sen gissar jag på att mina blå slocknar i soffan innan jag vet ordet av det!

Lovely friday allihopa!

Kommentarer
Timjanoakleja

Ja såna dagar känner vi till... Skönt att det blev lite bättre, hoppas du fick dig ett stort glas gott (och dyrt!) vin! :-)



Kram

2011-09-10 00:41:42
URL: http://timjanoakleja.wordpress.com
Kecka

Vilka fina bilder på er :)

2011-09-10 10:46:32
URL: http://keckan.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0