Trött(a)!

Redan efter 1½ timma efter uppstigning somnade Lexie om igen?

Jag minns att natten varit sådär.. men då jag vart i något vaket "sovtillstånd" kan jag inte minnas exakt hur många gånger eller hur länge vi varit vakna vid de olika tillfällena. Kanske har Lexie varit mer vaken än mig/oss? Eller så beror det bara på att hon inte kom i säng förens vid 21:00 tiden i går då hon vägrade att sova!



Det går verkligen upp och ner det där nu med att lägga sig på kvällen. Vissa kvällar är det nemas problemas, andra kanske lite trögare.. men det går.. medan man vissa kvällar bara får ge upp helt enkelt.

Jobbigt... men till min "glädje" har jag hört att flera har problem med detta nu så jag ser ingen oro i det. Hur har Ni det?

Kommentarer
Elin / Mamma till My ♥

Schysst sovstil! :)



Här är det inga problem vid läggning, har aldrig varit heller.

Varje kväll runt 19 ligger hon i sängen och somnar strax därefter. Vi lägger bara henne i sängen, pussar god natt och går ut.

2012-04-17 09:53:34
URL: http://mysansfamily.blogg.se/
Caroline

Här hemma är det verkligen som att ta en lott - vissa dagar har man tur och ungen somnar utan några större protester men andra dagar tar man nitlotten och får kämpa en längre stund innan han somnar.

2012-04-17 14:03:57
URL: http://carolineprim.blogg.se/
Jennie - kreativ och pysslig mamma åt Malva

haha sötnosen, så mysigt :)



Jag har verkligen turen att Malva 9 av 10 somnar dirket efter vällingen i sängen, men sen har vi den sista biten för perfektionen då hon är övertrött och ej vill sova för det. Men jag ger mig inte :) haha..

2012-04-17 19:20:21
URL: http://jenniezen.blogg.se/
Johanna

Vi är ju så jäkla bortskämda! Molly lägger sig mellan 19-20 och somnar själv och numera sover hon ju i eget rum och till och med det fungerar. Vi planerade att plocka ner resesängen ifall det skulle krångla men det behövdes aldrig. Men det tråkiga är att hon aldrig vill ligga i vår säng och mysa det är jättetråkigt!!

2012-04-17 19:54:30
URL: http://johanna.4rok.se
Birgit

Jo tjena, här är det likadant... Efter tre bra nätter var G vaken två timmar i natt, sov sen till 9 och nu är han omöjlig att natta ikväll... :( han är helt klart i en fas nu så jag hoppas den går över snart!! Håller tummarna för er oxå!



Ang morgonrock har de söta på Kappahl, 149-199 tror jag de kostar. G har en med pandor på, jättefin. Eller menade du till dig? Isåfall har jag ingen aning, haha...



Kram!

2012-04-18 20:46:01
URL: http://www.timjanoakleja.wordpress.com

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0