Det började ju bra...

Morgonen började med lite morgonmys och tv i sovrummet!! Härligt....
 
....då Lexies mamma tycker det är vääääldigt skööönt att inte behöva studsa upp ur sängen på mornarna nämligen! :) Väl uppe fortsatte vi myset i soffan... Lexie fick välling, då hon inte verkade vara så värst intreserad av frukosten, och vid den tidpunkten hade jag ju all tid i världen kändes det som!
 


Sen började det... ca 20 minuter innan vi skulle åka...  Lexie skulle klä på sig det sista!! Lexie sprang... och mamma sprang... Lexie gömde sig... mamma böjde sig... Lexie skratta högt och mamma orkade inget annat än att skratta... Till slut var allt på...men vad händer då? JO.. Lexie får tag på en mascara som ligger på toan och tycker visst att det är en bra idé att måla halva bakhuvudet samt några fina krigsstreck i ansiktet.
 
Då skulle vi helst behövt suttit på cykelsadeln!!
 
Helvete... fram med våtservetter och gnugga, gnugga, gnugga gnugga...Det mesta gick väl bort men inte allt... så väl på förskolan fick jag äna förklara mig att jag inte försöt färgat håret på henne utan att hon själv försökt slinga det med min mascara!! :)
 
Som tur är tar det typ inte mer än en minut med cykel till förskolan och det är ju heller inte hela världen om man kommer lite senare... men Ni vet den där frustrationen när allt flyter på å så bara skiter sig allt PRECIS i slutet!! Men jag är vid gott mod för i dag är det fredag och när jag hämtar upp Lexie senare så styr vi kosan mot Värmland!! ;)

Kommentarer
joi

hehe.. härlig start på morgonen. Då vet man att man lever. Och snart har du två! Lite frågor.. hur gammal är Lexie när lillbebis kommer? Har ni tagit reda på kön? kram kram och ha det så gött i värmland.. det är härligt här

2012-08-31 12:03:14
URL: http://minbebis.com/blogg/missjoi
Evelina - mamma till Lucas

HAHAHA de är verkligen sååå stressande men kul att läsa om andra ;) hahaha...

O hur läcka tights har hon inte då!!??? :) så fin!

2012-09-01 16:31:56
URL: http://evelina84.blogg.se

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0