Nu är allt över!

Här hemma grejas det för fullt just nu!

Medan Classe håller på att måla om i sovrummet har jag städat bort det mesta av julen! Tomtarna är borta... granen är avplockad, alla röda ljus och dukar är borta osv. Nu är det bara gardinerna och stakarna kvar.. men dom får hänga kvar några dagar till!

Det har gått alldeles för fort, enligt mig, men samtidigt känns det faktiskt gott att få städa undan allt småplock!



Gårdagen spenderades i sängen framför tv:n då vi på nyårsnatten fick barnvakt och själva kunde gå ut och roa oss! Åhåå så skönt det var att få ligga där och inte bry sig om något! :) Sen är det väl kanske mindre härligt att vara bakis.. men det är smällar man får ta och så farligt var det inte.. Det var nog mer tröttheten som tog över då vi inte kom hem förens närmre 05:00 i går morse! :)

Vi firade hemma med god mat och en lite halv tjurig Lexie som vi mitt i allt fick gå ut och gå med som Ni såg i förra inlägget. :) Väl ute, med hörlurar på, så somnade hon nästan direkt. Skönt.. och vi kunde fortsätta med middagen.



Sen ringde Classes föräldrar å frågade om vi inte ville komme ner till dom å fira tolvslaget och väldigt passerligt så vaknade Lexie och vi ringde en taxi!  Tolvslaget firades med äkta champagne ,fyrverkeritittande och cigarr?... varefter vi stack i väg till några kompisar i stan.

Där var det full fart och vi spelade ett spel som heter "Med andra ord"! Riktigt roligt å OJ vad vi skrattade, skrek och tjoade!! :)

I går kväll gjorde vi som nästan alla andra i hela Sverige..... KÖPTE PIZZA!! :)


Kommentarer
Jessica

Jag funderar på att städa bort julen i morgon. Nu ska det bli vår!!! :)

2012-01-02 22:17:49
URL: http://keckan.blogg.se/
Evelina - mamma till Lucas

hihi hej finingar :) låter som de blev toppen!



Vi gjorde något ännu smidigare igår, vi åkte till syrran för att äta mat ;) hihi dukat bord är de inte mycket som slår.



Vill också få ner julsakerna, har inte så mycket men ner ska det. Får bli när jag städar i veckan för innan orkar jag nog inte ta tag i det. Kanske köpa hem lite tulpaner för att snygga till det lite extra ;) Höll på att få med mig det hem i lördags :)



sov gott flickor. kramar

2012-01-02 22:57:44
URL: http://evelina84.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0