Fartfyllda dagar!

Vi ses i Karlskoga avslutade jag förra blogginlägget med.... Ja, men det är ju inte så lätt när jag aldrig uppdaterar bloggen! :) Däremot vet jag ju att många av Er följer oss på Instagram och där uppdateras det ju i alla fall MINST en gång om dagen!
 
Hur som helst så har vi ju det som vanligt väldigt bra här i skogarna....och som alltid är det fullspäckat schema när man väl är hemma och vill träffa alla. Så dagarna går kan jag lova och precis innan jag loggade in här bokade jag även in en tågresa till Sthlm på torsdag för att åter igen vara i Karlskoga på lördag eftermiddag! Varför inte pressa in lite till i schemat när man ändå håller på liksom!
 
Min lillebror bor i Sthlm och när jag ändå är här, och det är smidigt att ta tåget dit, bestämde jag mig för att passa på att åka då man inte riktigt kan veta när nästa tillfälle dyker upp... med tanke på vad som komma skall menar jag! :) Hur resan kommer gå kan ju också bli en spännande historia då jag och Lexie aldrig rest ensamma med tåg. Men det gäller väl bara att ha ipoden och mobilen laddad...lite ritpapper,pennor och fika i väskan och ett himla gott hömur. Sen har jag bokat biljetter runt lunchtid och hoppas kanske att resan inte är allt för spännande och att den lilla duracellkaninen kanske vill sova lite under resans gång! :)
 
Men om inte...... tar resan knappa 2 timmar och då får väl helt enkelt jag och resten av resenärerna bara finna oss i att Lexie är med på tåget!! Haha...
 
 
Hade gärna träffat många av Er där borta i storstaden men inser att det kan bli lite svårt med "så lite" tid kanske...men ser Ni mig eller är i närheten så hojta till...Kommer bo på Kungsholmen och förmodligen spendera fredagen inne i "Sthlm City"!! Jag är ju flexiebel... och  Ni kommer ju ha stenkoll på Instagram... eller hur! :)

Kommentarer
Johanna

Ett himla gott hömur? haha
kunde inte låta bli..
Ha så roligt i Sthlm! Shoppa inte ihjäl er nu
kram

2012-10-31 09:58:38
URL: http://minbebis.com/blogg/missjoi

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0