Den där "åsnan" !!

Alltså... vi har verkligen varit ute i sista sekund när det gäller att bestämma syskonvagn och anledningen till det har att göra med att jag inte riktigt orkat ta tag i det tidigare plus att det varit sommar och att sambon jobbar som han gör.
 
Men vid denna hemkomst var detta PRIO ETT och nu har vi bestämt oss... eller jag ska nog skriva att JAG har bestämt mig för C-H är väl inte riktigt lika exalterad som jag är över att få hem en Donkey!!  Inte för att han har något emot den... men han förstår inte varför någon annan inte duger.
 
Men jag ska säga Er att denna vagnen inte alls var helt självklar då den ju faktiskt är väldigt dyr och man frågar sig ju om det är värt det osv. Jag var alltså inte alls helt såld på den till att börja med!! Men efter att ha tittat och kännt på den så blev jag nog lite kär.... och ja... om det nu är så att jag blivit påverkad av reklam.. andra mammor...att det skulle vara (eller var) lite av en "status" vagn så fine. Nu är det den jag vill ha och då tänker jag unna mig, och mina kiddos, den!! :)
 
 
Trodde väl inte att jag skulle känna mig så upprymd efter att ha köpt vagn men nu gör jag faktiskt det...haha!! Vagnen vi köpte till Lexie har funkat jättebra (även om jag varit lite osams med den i bland) och den var inte alls speciellt dyr...snarare en utav dom billigare!!  Så ingen kan säga att jag bara köper vagn efter märke och hur dyr den är!! Så det så!!
 
Men sen är det väl så att det är svårt för killar och många andra att förstå hur man kan bli så exalterad över en vagn!! Men låt oss bli det... alla har vi ju lika intresen... Inte sant? :)
 
Och Ni som har den eller tänker köpa den... peppra nu på med kommentarer så att alla runt omkring mig också förstår HUR BRA (och snygg) den faktiskt är!!! :)
 
Å så en sak till: Tack snällaste Therese för hjälpen!! ♥

Kommentarer
Landkrabba

Ja, jag har ju redan kommenterat på FB men jag hoppas att vi, och ni, kommer bli nöjda med köpet! Vår kommer levereras i mitten av oktober så det är ett tag kvar. För oss var det jätteviktigt att lilla barnet inte skall behöva åka framåt direkt när man slutar med liggdelen och det här är ju enda vagnen som har individuella sitsar?! Eftersom den blivit så populär antar jag att fler barnvagnstillverkare "hänger på" om ett tag...
Vi har ju en Emmaljunga Citycross som vi båda älskar så den kommer vi behålla. Tycker det verkar smidigt att man kan göra om Donkeyn till enkelvagn om man skall iväg på varsitt håll så man slipper köra runt med en stor syskonvagn med bara en yttepytteliten bebis i! ;)

2012-09-25 11:58:34
URL: http://landkrabba.blogg.se
Maria

Jag försöker få Johan att förstå storheten i en Donkey med. Men den är sjukt dyr. Fast vi vill ha barn tätt och säger som Landkrabba vill inte ha sittdelen framåt för tidigt som det är på nästan alla syskonvagnar. Fast ska vi kompromissa får jag en Donkey fast en från Blocket då ;)

2012-09-25 13:25:11
URL: http://eninvanaretillibyn.blogg.se
Evelina - mamma till Lucas

Asså Mia du behöver verkligen inte förklara dig... Den är ju skitsnygg! Klart ungarna ska ha den!!!! :) Skulle också vilja ha en sån om ett syskon dök upp en dag... fast den är ju inte så bra för Lucas, behöver en sufflett som går ner mer än den där verkar göra. Men tror helt klart de är ett toppenköp! :) Förstår din lycka. JAPP man kan faktiskt bli lycklig över materiella ting då o då ;) hihi... (fick ju själv hem ett par paket med kläder idag till MIG!!!! Du förstår nog min lycka!) hihi... Den där vagnen kommer att klä dig vännen <3<3

2012-09-25 15:32:43
URL: http://evelina84.blogg.se
Anna-Mamma och Socionom

Tack för din omtanke! Jag tycker den vagnen verkar jättebra. Kram

2012-09-25 19:50:37
URL: http://frokenstockholmare.blogspot.com
Carolina

Klart sjömans-bebisar ska åka donkey! Vår står parkerad under glasgolvet så jag kan snegla på den:) Viggo älskar den!

Perfekt när vi ska göra ullaredsresor... Tar vi med oss småttingarna och sätter två liggdelar på en vagn:) Viggo o Lexie får va hemma med papporna såklart!

2012-09-25 20:21:36
URL: http://sjomansfamiljen.blogg.se
Tina - Minnas mamma

Haha, den där vagnen alltså! Jag förstår mig inte heller på vagnar faktiskt :) Men jag gillar att donkeyn på bilden har lika stora hjul fram som bak, de jag har sett har mindre hjul fram och det känns så ostabilt tycker jag, speciellt när man har 2 att dra runt på? Men den är ju helt klart fin :) Hoppas ni blir nöjda och att mannen din ändrar åsikt!

2012-09-26 09:24:13
URL: http://www.hejtina.blogg.se
Tina - Minnas mamma

Landkrabba: Men det där stämmer ju inte! Emmaljungas Monkey har individuellt vändbara sittdelar, likaså Los Angeles (från ME2) har också det. Båda är betydligt billigare än Donkeyn! :) Emmaljungan med allt till kostar väl dryga 9000 och LA kostar från 5000 men sen måste man väl köpa till någon extra sitt/liggdel och sådär, hur det nu funkar ;)
Finns säkert fler sånna vagnar också!

2012-09-26 09:33:36
URL: http://www.hejtina.blogg.se
Maria

Denna omtalade åsna alltså.
Nu har vi inte köpt.någon än men det är enda alternativet för oss.
Vi kände och klämde i helgen och sambon gillade åsnan precis som jag. Dock är han skeptisk till att den är smidig i bilen. Det här vi inte testat.

Vi har en cameleon sen innan som vi älskar alla tre. Jag hoppas åsnan blir lika omtyckt :)

2012-09-27 09:10:39
URL: http://majiaanyberg.blogg.se
Maria

Mailade babyplus igår, visst köpte du också därifrån? Har dock inte fått svar än, men de kanske inte jobbar på helgen.
Iaf så tänkte jag höra vad ni fick för leveranstid? Nu ska ju vi inte ha förens i mars så är ett tag kvar. Men jag sålde enda vagnen vi kan köra i snö igår. Haha! Får alltså bära Alice om snön kommer innan. Eller åka bil jämt. Jaja.

Och vi tar nog samma färger som er, svart och sand alltså. Vill helst ha offwhite men känner att Dan också måste få bestämma. Vilka färger ska man ha på åkpåsar och dynor? Vi har iaf mugghållaren kvar från cameleon som passar. :) woopwoop, vad jag längtar efter min åsna!

:)

Svar: Vi skickade också mail på helgen och sen så ringde jag på tisdagen då vi inte heller fått något svar! Det visade sig att han/dom varit lediga på måndagen men jag vet ju inte om det är så alltid!
Men sen fick vi jätte bra service! Vi fick leveranstid 6-8 veckor då vi ju kommer få den senaste verisionen 1.1 vilken innebär att handtaget kommer att kunna fällas ner mer i hopfällbart läge. För oss är det ju i sista laget men vi har ju den gamla vagnen kvar och Lexie har ju en sulky hon kan åka i om det skulle vara så. Men å andra sidan är man ju inte ute så mycket första veckan så jag tror nog att vi klarar oss! :)

Ja.. jag kände också att Classe kunde få bestämma något... jag frågade vad han tyckte om dom färgerna och han tyckte sand mer än off white å då fick det bli så! :) Får väl byta framöver om man inte skulle gilla det.

det där med åkpåsar... har jag inte tänkt på rikgit än...Har en svart efter Lexie... dock inte bugaboo men den duger säkert. Till Lexie vet jag inte än om jag ska ha någon eller inte.. eller om jag bara köper någon "billig" då man kanske ska hämta dom leriga å dana från dagis å dyl! :) Eller så tar jag bara en varmare filt? Vi får se...

Jag köper nog lite eftersom eftersom jag inte haft bugaboo tidigare... men "brickbord" till Lexie...och mugghållare till mig...får det nog bli i alla fall! :)

Ja, det ska bli kul med en åsna faktiskt!!
Mia

2012-10-01 09:15:52
URL: http://majiaanyberg.blogg.se
Maria

Nu äntligen är den beställd. Fick mail nu så ska bara betala, sen är det klart. :)
Vi får också det nya chassit. Dock är det väldigt många som har problem med knarrande chassin så jag hoppas det försvinner. Är ju barnvagnsnörd ut i fingerspetsarna så är medlem i barnvagnsgruppen på facebook där alla problem med vagnarna kommer upp. Men jag hoppas det blir bra med de nya vi får! :) Många som är nöjda med babyplus också och det känns toppen.

Vi har ju alla tillbehör man kan tänka sig till cameleon, men den är såld så håller på att sälja av dom nu. Resväskan fungerar ju inte till donkeyn, och sen tror jag inte vi kommer ha med den om vi åker iväg heller. Men man vet aldrig.

Köpte den nya åkpåsen, inte den med två lock utan den andra. Sen sålde jag den vi hade igår.

Blev sand färgad här med. :) Ååh, vad jag längtar. Haha!

2012-10-03 09:52:32
URL: http://majiaanyberg.blogg.se

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0