När jag gifter mig....



...Kan Ni lita på att jag ska vara den gräddigaste prinsessbakelsen Ni någonsin sett!! :)

Kommentarer
Sara och Charlie

Talar nog för alla dina läsare när jag skriver att det ser vi fram emot ;)
Trevlig helg gullet!

Svar: Å jag talar nog för mig själv när jag pratar om bröllop!! Hahah...
Mia

2012-09-14 21:36:10
URL: http://sarasland.com
Maria

Den var en riktig prinsessbakelse den där. Trodde inte riktigt det var din stil måste jag säga. Du får se till att Classe gör dig till en ärbar kvinna snart, snart tvåbarnsmor och allt ;) Ni kan ju iaf inte göra samma misstag som oss; planera bröllop på fyra månader, köpa hus mitt i alltihop och ha maken på sjön och jag jobbandes som en tok innan för att kunna vara ledig för bröllop och bröllopsresa. Rekommenderas inte

Svar: Jasså... trodde faktiskt inte att något skull bli förvånad!! :) Men roligt att höra att du trodde nåt annat... Hur trodde du att jag ville ha klänningen?? :) Det får ju absolut inte bli för mycket å "gräddbakelse" kanske var lite överdrivet.... men jag ska synas.. å den ska vara lite utöver det vanliga om man säger så! :)
Mia

2012-09-14 21:56:57
URL: http://eninvanaretillibyn.blogg.se
Landkrabba

När vi gifter oss är det ingen som kommer få reda på någonting. Bara vi och barnen. Kanske föräldrar och syskon om dom är snälla ;)

Svar: Ja, det där är ju så olika!! :) Jag är ju en riktig drömmare när det kommer till bröllop och kommer säkert bli en riktig bridezilla. Däremot har jag ingen brådska och vill ABSOLUT inte ha något stelt brölopp utan ett med riktigt drag!! :) Klänningen däremot ska ju vara lite utöver det vanliga gärna!! :)
Mia

2012-09-15 09:10:47
URL: http://landkrabba.blogg.se
Maria

Jag vet inte vad jag trodde men en mer klassisk kanske. Den inredningstil du har känns mer enkel och inte så mycket lull så kanske därför jag fick för mig det. Men kör hårt, se till att synas det ska man göra som brud!

2012-09-15 09:56:14
URL: http://eninvanaretillibyn.blogg.se
Evelina - mamma till Lucas

Oj oj oj va flott :)

Svar: Ska det va så ska det va...heter det väl! :) Ska ju va den vackraste bruden och inte en bröloppsgäst ska kunna överglänsa mig. Haha...
Väntar bara på att någon ska fria... har dock ingen jättebrådska, men gärna innan jag är 40!!! :)
Mia

2012-09-15 21:39:02
URL: http://evelina84.blogg.se
Jessica

Och jag hoppas jag får sitta där i körka å tårna glädjetårar då!!Och jag har aldrig tvivlat på att du ska ha en gräddbakelseklänning ;) <3

Svar: Haha... klart du ska få sitta där och torka tårar.. du får säkert torka mina också!! :) Nä, du känner ju mig!! Hahah..däremot ska det ju inte vara nån FUL gräddbakelse som ser "tacky" ut...Men vem vet... det kanske blir nåt helt annat när man väl får på sig klänningarna!!
Sen är det ju även någon som ska fria också!!! :)
Kram
Mia

2012-09-15 22:45:55
URL: http://keckan.blogg.se
Evelina - mamma till Lucas

hahaha... mitt krav är att jag ska bli förlovad.... med Peter vill ju inte binda sig :P hahaha...

Svar: Säg att man inte binder sig förens man gifter sig... då kanske du i alla fall blir förlovad. :) Vi är ju förlovade sen ett par år tillbaka och man MÅSTE faktiskt inte gifta sig ett år efter det eller över huvud taget om man inte känner för det!! :)
Mia

2012-09-16 10:13:47
URL: http://evelina84.blogg.se

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0