Tänder på G?

Lexies första tand titta upp runt 7 månader om jag inte minns fel och snart är det nog dags för Noelles första. Hon biter på ALLT som hennes små knubbiga händer kan komma åt å så dreglar hon som ett helt niagarafall typp!! ;) Lexie dreglade aldrig så detta med "dreglisar" är nytt för mig och ofta glömmer jag bort dom å så sitter hon där pisseblöt runt halsen! :)
 
 
Alla Lexies tandprickningar har varit rätt lindriga... hon har i alla fall inte klagat vad jag vet så nu hoppas jag ju att även Noelles tänder sköter sig och kommer upp smärtfritt!! :)

Kommentarer
Evelina Sidenbäck

Fråga mig!!! Jag kan ALLT om dregglisar!! ;) Lucas använder de till o från fortfarande. De bästa är de med märket pippi som är lite tjockare o blir därför inte dyblöta på fem minuter. MEN detta beror ju givetvis på hur mycket de dreglar. Den unge herren här hemma har mååååånga! :P Varje kväll när han får napp så måste han ha dregglis annars är pyjamasen dyngsur eller han.

kramen o nöff nöff

2013-06-06 19:56:08
URL: http://evelina84.blogg.se/
Maria sjömansfru och mamma

Vi trodde att Sonjas tänder skulle komma tidigt då hon började tugga på allt och dregla som en tok redan runt 5 månader sådär men inga tänder förrän fem månader senare. Tur att vi hade fått ärva en massa dregglisar med klädhögarna för de behövdes helt klart

2013-06-07 08:38:41
URL: http://eninvanaretillibyn.blogg.se/
Jossie - Mamma till Edvin & August

Dregglisar här också! :P Vilka otroligt fina bilder på lilltjejen!

2013-06-07 16:00:53
URL: http://jsantinelli.blogg.se
Nadja Karademir

Så sööööt hon är!!

2013-06-10 17:58:58
URL: http://tindraohara.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0