Ett bad...

Är det något som våra tjejer gillar så är det att bada!! :) Morgon som kväll... eller varför inte mitt på dan för att slå ihjäl lite tid! :)
 
 
Jag kan tänka mig att vi tar ett litet bad i kväll innan lördagsmyset kan börja. Men vad vet jag!? :) Allt kan hända innan dess!
 
Annars då?? Jorå..I dag är tredje dagen som vi är själva och i dag är en såndär dag som man nästan inte vill visa sig utanför dörren. Men ut måste vi... annars börjar vi alla tre klättra på väggarna. En tur till affären får det också bli då saker och ting börjar ta slut i skafferiet. Helgerna är ju inte riktigt domsamma utan C men jag måste ju ändå göra mitt bästa för tjejerna... jag tycker det ska vara lite extra god mat och lite extra mys med godis och lite dricka på helgen....i alla fall för Lexie. Men jag tror att de flesta håller med mig där!? Eller??
 
Men nu ska vi först laga lite lunch! ! Ha en bra lördag!

Kommentarer
Evelina Sidenbäck

Mys med bad :) Klart man måste festa till det lite på helgen :) Det gör ni rätt i även om ni är hemma alla dagar. Puss mina flickor

Svar: Ja, nu blev det ju lite annorlunda mys med en sjuk Lexie! Men det gick bra det med! ;) Vill ju såklart inte att hon ska vara sjuk men hon är rätt gosig när hon är lite slö! ;) Lite jobbigt med två som ska bäras och ha mamma samtidigt bara! ;)
Mia

2013-11-17 09:10:30
URL: http://evelina84.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0