Nu är han hemma!

Fyra låååånga veckor har trots allt passerat ganska fort!  Ja... för så är det. De första dagarna ser man knappt nåt slut på det hela och efter två veckor känns det som att det var länge sen han åkte och att det faktiskt är ett tag kvar tills han kommer hem. Men sen... ja.. då går det undan och sista dagarna känns det som att han nyss åkte! 
 
Men bara för att det i slutet känns som tiden gått snabbt så är ju ändå dessa fyra veckor ganska så tuffa och man vill inte att han ska vara borta en dag till. Och nu när han är hemma då... ja.. då förstår jag knappt själv hur jag orkar vara ensam med dessa två så lång tid!? Men det går ju uppenbarligen och vi får ju en fantastisk tid tillsammans hela familjen när vi alla är samlade.
 
 
I dag har vi varit ute på lördagspromenad och lek i lekparken. Båda tjejerna somnade gott i vagnen (den ena till lekaparken å den andra hem från parken) å när vi kom hem igen var det  dags för lite lunch!  Nu ska vi i väg och handla lite inför kvällen för om det finns fredagsmys... så finns det även lördagsmys!! :)
 
Hoppas Ni alla haft en bra dag! ♥
 

Kommentarer
Maria sjömansfru och mamma

De där fyra veckorna de är hemma är ju värda så mycket. Det känns verkligen som fyra veckor gått så fort nu, tur att Johan är hemma i åtta till nu och hoppas bebis kommer snart så vi hinner vänja oss innan han ska åka igen.

2013-10-19 20:11:04
URL: http://eninvanaretillibyn.blogg.se/
Evelina Sidenbäck

Så härligt att ni nu har fantastiska veckor tillsammans! :) Njut nu av er resa. Så hörs vi någonstans ;) hihi... pussen o kramen

2013-10-23 18:51:00
URL: http://evelina84.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0