Fin dag i dag!

Jaha.. Då sitter jag här i Karlskoga igen då. Denna gången inte för något roligt direkt. För idag är det mormors begravning. ♥

Jag kom hit i går kväll efter en liten resa med både buss och tåg och hamnade till slut i Degerfors. Mamma och Olle kom å hämtade mig och eftersom det var så fint väder så tog vi vägen via kosia. Det är inte varje dag man åker den vägen, men det är väldigt fint där och nu bygger dom ju många fina hus där. Annat var när man var liten.. då var det ju skräcken på den sidan. Hi hi.. Bara massa ladugårdar och bönner överallt. :)


När vi kom hem tog  mamma och jag cyklarna upp till bror med familj och grillade och drack lite vin. Åhåå så härligt det är när man kan sitta ute å äta. Visserligen fick vi sätta på infran efter en stund, men ändå!! Så mysigt.


I dag skiner solen och det passar ju perfekt en dag som denna. Det känns liksom lite bättre på något vis. Det är nog mormor och morfar tillsammans som beställt detta härliga väder. :)

Nä.. nu ska jag göra mig i ordning och börja förbreda mig för det som komma skall. det ska inte bli roligt, men jag vet att det kommer att vara så fint i kyrkan och att det efteråt kommer att kännas bra. Jag vet ju att dom alltid är med oss vart vi än är, även om dom inte finns med oss i våran vardag. I hjärtat och i minnet lever dom alltid kvar.

Så mormor... Jag hoppas att du har det så bra tillsammans med morfar nu när Ni äntligen får ses igen. Men det vet jag att Ni har!

God Natt! Vi ses i Nangijala som skorpan sa....

♥ ♥ ♥

Kommentarer
Jessica

Tänker på dig idag vännen! stor kram

2009-04-24 12:06:29
URL: http://keckan.blogg.se/
Mia

Jessica: Tack vännen!!

2009-04-24 16:32:54
URL: http://miapiafias.blogg.se/
Olle

Det var en underbart fin låt, man höll på att bli religös,var har du hittat den?

2009-04-26 10:16:11
URL: http://miapiafias.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0