God morgon

Vaknar upp ännu en dag i ruffen. Så härligt att bara öppna dörren, dra upp kapellet å vakna lite mera till klarblå himmel och sol. :)

I går tåg vi det bara lugnt i båten, då det knappt fanns några platser i smögen.. pga seglarveckan. Vi lagade tacos och satt å såg på solnedgången i stället. Mysigt! Men det hade ju vart kul å träffa lillebror och kusin med kompisar, men vi kanske hinner ses lite i dag å åka lite båt.


Tacos i solnedgången

Det är Smögen Offshore race idag å det är ju rätt populärt, så vi tänkte ta oss ut till nån ö nära banan och kolla på de snabba båtarna. Sen hoppas vi att rätt många båtar lämnar smögen för vidare resa mot Marstrand, så att vi också kan få plats i smögen.
Carl- Johan, Classes bror fyller år idag, så idag blir det restgaurangbesök å firande av honom, om jag så även blir tvungen att hoppa 5km på kryckorna :)

 
Smögen Offshore race

Annars är det jävligt omständigt att  hela tiden ta sig runt på dom, det blir lixom inte att man hoppar i land lika mycket som man skulle gjort om man hade ett vanligt ben. :) Men men.. trots sjukskrivning, så har vi ju ändå kunnat vara ute i båten. Å det får man väl se som lite positivt i alla fall.  MEN... va så mycket mer vi kunnat gjort om jag kunde fått vara frisk i stället. :( Men det får man inte tänka på, för då blir man bara deprimerad. Och nu är det inte långt bort för att ta av skiten. Ska bli en sån frihet. Jag ska ut å gå.. tänk att bara kunna ta sig till affären.. ta bilen.. cyckla.. Ja.. man får ju förståds ta det väldigt försiktigt i början, men ändå...

Kommentarer
Olle

Hej på er ! ni kollar på lite crucing på sjön, vi har det mitt i stan, hela jävla Varberg kryllar av gamla fina amerikanare, hela flygfältet är fyllt av dessa bilar,vi har 1:a parkett från våra rumsfönster,det jäkliga är att det kommer att pågå hela helgen ! /Kramisar Mamsen o Olle hälsa alla !!!!!!!!

2009-07-17 14:55:56

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0